Αίτηση απαλλαγής απ το στρατό


Η ακόλουθη επιστολή είναι πραγματική:
«Κύριε Υπουργέ Άμυνας, επιτρέψτε μου να σας εκθέσω το πρόβλημά μου και να σας ζητήσω να τακτοποιήσετε το θέμα μου. Περιμένω «έρθει το χαρτί» για να παρουσιαστώ στο στρατό.
Είμαι 24 χρονών και έχω παντρευτεί μια χήρα 44 χρονών, η οποία έχει μια κόρη 25 χρονών, την οποία παντρεύτηκε ο πατέρας μου. Επομένως ο πατέρας μου ,αφού παντρεύτηκε την κόρη μου είναι γαμπρός μου. Επιπλέον η κόρη μου, αφού είναι σύζυγος του πατέρα μου, έγινε μητριά μου. Η γυναίκα μου κι εγώ αποκτήσαμε τον περασμένο Ιανουάριο ένα γιό. Κατά συνέπεια εκείνος είναι αδερφός της συζύγου του πατέρα μου και κουνιάδος του πατέρα μου. Είναι όμως και θείος μου, αφού είναι αδερφός της μητριάς μου. Άρα ο γιός μου είναι θείος μου. Η σύζυγος του πατέρα μου απέκτησε τα Χριστούγεννα ένα γιο, ο οποίος είναι ταυτόχρονα αδερφός μου, αφού είναι γιος του πατέρα μου, και εγγονός μου, αφού είναι γιος της κόρης της γυναίκας μου. Τότε εγώ είμαι αδερφός του εγγονού μου και επειδή ο σύζυγος της μητέρας κάποιου είναι πατέρας του, αυτό έχει ως αποτέλεσμα εγώ να είμαι πατέρας της κόρης της γυναίκας μου και αδερφός του γιού της .

Επομένως είμαι ο παππούς μου. Δεδομένου αυτού, σας παρακαλώ να με απαλλάξετε, αφού ο νόμος απαγορεύει πατέρας, γιος και εγγονός να υπηρετούν ταυτόχρονα στον στρατό».
Πηγή: Θεσσαλική ηχώ

2 σχόλια:

ΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑ
χαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχααχχααχαχαχχαχαα

με πέθανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες Νίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

απίστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Να σαι καλά για το γέλιο που μου πρόσφερες
αχαχαχχαχαχααχχααχαχαχαχαχααχαχα δεν μπορώ να σταματήσωωωωωωωωωωωωωωωωω!!

 

Υ.Γ Ελένη τώρα είδα ότι εσύ το ανάρτησες, κακούργα λόξιγκας με πιασε:P

 

Δημοσίευση σχολίου