Πες "ΟΧΙ" στα Μεταλλαγμένα...

ΟΧΙ στα ανεξέλεγκτα τουλάχιστον. 
Μαζί με πάνω από 1000000 ανθρώπους,



...και εμείς !

3 σχόλια:

εύχομαι καλή συνέχεια!

 

Σαφώς όχι λέμε, απλά κάποια πράγματα έχουν πια ξεφύγει και δεν είναι πια εφικτός ο έλεγχος. Τα περίεργα "εντεροαιμορροϊκα" ισπανικά αγγουράκια, βιολογικής καλλιέργειας είναι.... Τι άλλο μπορείς να κάνεις σαν καταναλωτής;;;;

 

"Τι άλλο μπορείς να κάνεις σαν καταναλωτής;;;;
Η λέξη "Υπογράφουμε" της ανάρτησης, οδηγεί σε έναν ιστότοπο όπου μπορεί να υπογράψει κάποιος (αν θέλει) ώστε να μαζευτεί όσο μεγαλύτερος αριθμός ατόμων που θα κάνει πιο ισχυρό το παρακάτω αίτημα προς την Κομισιόν:
"Σας καλούμε να θέσετε ένα μορατόριουμ για την εισαγωγή των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων στην Ευρώπη, και τη σύσταση ανεξάρτητου, επιστημονικού οργανισμού για την έρευνα των επιπτώσεων των γενετικώς τροποποιημένων προϊόντων και τον καθορισμό σχετικής ρύθμισης."
Το τί αποτέλεσμα μπορεί να έχει κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζω (και είναι στην κρίση του καθένα να το εκτιμήσει), αλλά είναι μια κίνηση που γίνεται με τις όποιες προσδοκίες της.

Τώρα για τα Ισπανικά αγγουράκια, δεν νομίζω να έχει σχέση με το αν είναι βιολογικής ή όχι καλλιέργειας. Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε καλλιέργεια. Αν όμως δεν έπρεπε να συμβεί σε βιολογικής καλλιέργειας, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τηρήθηκαν κάποιοι κανόνες της βιολογικής καλλιέργειας, οπότε και δεν μιλάμε πια για "βιολογικό" προϊόν.
Καλημέρα

 

Δημοσίευση σχολίου