Blogging...

Να `μαστε πάλι! Blogging λοιπόν που λέγαμε... Και συνεχίζουμε.

Την έχουμε, λοιπόν, που την έχουμε την λόξα... Γιατί δεν μπορεί,
ένα κάτιτίς το έχουμε. Ααα όλα κι όλα. Ενα πάθημα, μια βλάβη, μια ανωμαλία την έχουμε, δεν γίνεται... Και τέλος πάντων, ό,τι και να μου λέτε εσείς, το να είμαστε εντελώς καλά, εγώ προσωπικά...το αποκλείω..!

Κι αφού η λόξα υπάρχει, το πήρανε χαμπάρι και μας φτιάξανε τo δωρεάν blogging! Έτσι, για να...ξεθυμαίνουμε! Τώρα, θα μου πεις, "γι` αυτό το έφτιαξαν??". Και τί μας νοιάζει εμάς?? Αφού το φτιάξανε, ας ξεθυμαίνουμε! Και πάλι θα μου πείτε πως τελευταία "σέρνονται" τα blogs σαν βόες που κατάπιαν...βόδι κι είν` έτοιμοι να ναρκωθούν... Σωστό κι αυτό. Και εμένα πολλές φορές μου φεύγουν τα σαγόνια από το χασμουρητό, περιμένοντας να φορτώσει και να αλλάξει σελίδα! Μέχρι που ξεχνώ και τί ήθελα να...γράψω. Και το αφήνω για την επόμενη. Αλλά ελπίζουμε πως θα συνέλθουμε κάποια στιγμή. Ετσι ακούγεται στην πιάτσα... Από την άλλη, πάλι, είναι και το άλλο: Είναι δωρεάν. Μην μας διαφεύγει! Οπότε συμβιβαζόμαστε. Διότι άμα παρα...χοντρύνει η λόξα, τα "σκάμε" κιόλας τα φράγκα, κι ερχόμαστε στα ίσα μας... Αμ έτσι είναι!

Αφού λοιπόν όλα τα παραπάνω είναι δεδομένα, δεν έχουμε τίποτα άλλο από το να "blogάρουμε" (που είναι και τίτλος φιλικού ιστολογίου). Πραγματικά για κάθε γούστο και δραστηριότητα, για κάθε έκφραση και προβληματισμό, κάθε αναζήτηση και ενδιαφέρον, ή κάθε "φάση" και κατάσταση, και για ό,τι μπορεί να φαντασθεί ο νους, φτιάχνεται κι από ένα blog... Ο δικός σου χώρος. Εστω και μόνο η αίσθηση του δικού σου χώρου. Αλλο πράγμα.
Καμμία σχέση με τους άλλους διαδικτυακούς χώρους έκφρασης. Και γιατί παρακαλώ να γεμίζεις του καθενός τον χώρο με περιεχόμενο, (ειδικά όταν πρόκειται για πνευματικό, καλλιτεχνικό, τεχνικό ή ό,τιδήποτε άλλο έργο) και να έχεις από πάνω κι υποχρέωση για την..."φιλοξενία" λέει (στην καλύτερη περίπτωση γιατί στην χειρότερη άσε...).
Ωραίοι είναι κι αυτοί οι χώροι. Για ένα "γεια", μια καλησπέρα, μια πληροφορία μια ανταλλαγή άποψης και "χαίρεται, τι κάνετε, χαιρετισμούς στην οικογένεια και...καληνύχτα σας".

Για όλα τ`άλλα τα "μεγάλα" ή και "μικρά" μα δικά σας, αν θέλετε ντε και καλά να τα ξετρυπώσετε από το τετράδιό σας ή το μπλοκ σας...

τότε μόνο στο blog σας...

3 σχόλια:

Σωστές οι σκέψεις σου όμως δεν νομίζεις οτι ο..χώρος αυτός του Blogging είναι για το καθένα κάτι διαφορετικό; αυτά τα χρόνια που σουλατσάρω κι ε΄γω διάβασα πολλά, θαύμασα πολλά, σέβομαι αλλα τόσα, αγάπησα τα περισσότερα, απέφυγα τα ..ψεύτικα, και μερικά τα έκανα κομμάτι του δικού μου χώρου.Το Blogging για μένα ήταν ένα δεκανίκι σε μια περίοδο της ζωής μου που ξαφνικά κλείστηκα σε ένα σπίτι μη μπορώντας να κάνω διαφορετικά λόγω υποχρεώσεων οικογενειακών .Μετά έγινα ..κομμάτι της ζωής μου, αγάπησα το κάθε φίλο που ..έπινε το καφέ του μαζί μου στο ..κανπέ του μπλοκόσπιτου μου και άκουγε υπομονετικά τη λύπη, τη χαρά και τη γκρίνια μου ..(γιατί όχι;)Αν με ρωτήσεις τι είναι αυτό που με κάνει να αγαπώ αυτό το χώρο έχω να σου παραθέσω πολλά μα ..μόνον εγώ ..για τον εαυτό μου..οπως τον νοιώθω.Λίγι λόξα ..την έχουμε δεν λέω ..μα έχουμε και πολλά άλλα που χαίρομαι να ανακαλύπτω κάθε μέρα. Καλό ΣΚ

 

Αχτίδα εγώ δεν βλέπω πού ακριβώς διαφωνούμε!
Τα περί... "λόξας", "ανωμαλίας" που αναφέρω είναι, εννοείται, με διάθεση χιουμοριστική και αυτοσαρκασμού, και την διάθεση να περιγραφεί πώς ενδεχομένως μας βλέπουν οι μή μπλογκάροντες!

Και έχουμε όλοι έναν κοινό παρονομαστή: Διότι ανεξάρτητα από το γιατί ασχολείται ο καθένας, ανεξάρτητα από το τί σημαίνει για τον καθένα ο χώρος του bloging (που οπωσδήποτε σημαίνει για τον καθένα κάτι διαφορετικό, και βέβαια γίνεται υπό διαφορετικές συνθήκες για τον καθένα, όπως κι εσύ περιγράφεις την δική σου περίπτωση) το κοινό είναι ότι blogάρουμε. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε, όπως αναφέρω και στην ανάρτηση, <>.

Ευχαριστώ για το σχόλιο!

 

Ουπς!!!! Υστερα από τόσες μέρες είδα πως το...τέρας μου "έφαγε" την τελευταία πρόταση του σχολίου μου που ήταν σε εισαγωγικά και άφησε μόνο τα...εισαγωγικά!!! Έγραφα λοιπόν:

"Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε, όπως αναφέρω και στην ανάρτηση [[...για κάθε γούστο και δραστηριότητα, για κάθε έκφραση και προβληματισμό, κάθε αναζήτηση και ενδιαφέρον, ή κάθε "φάση" και κατάσταση, και για ό,τι μπορεί να φαντασθεί ο νους, φτιάχνεται κι από ένα blog... Ο δικός σου χώρος. Εστω και μόνο η αίσθηση του δικού σου χώρου. Αλλο πράγμα.]]".

 

Δημοσίευση σχολίου