Αει πάγαινε...

Τις τελευταίες μέρες μάθαμε τι θα πεί ντομπροσύνη και εξυπνάδα! Κανονικά δηλαδή
δεν θα πρεπε να ανακατευτώ, αλλά ο διάολος που χω μέσα μου, δε μ`αφήνει να καταπιώ αμάσητο τίποτα χωρίς να το ξεστομίσω.
Ντομπροσύνη λοιπόν θα πεί να βγαίνεις δημόσια να κατηγορείς και να φωτογραφίζεις άτομα
για έλλειψη ήθους χωρίς να τα κατονομάζεις!!
Ντομπροσύνη θα πει να μην παίρνεις την ευθύνη των πράξεών σου πάνω σου και να τα ρίχνεις
τα φταιξίματα στην...καλύτερή σου φίλη που...φιλοξενείς στο σπίτι σου!!!
Ντομπροσύνη θα πει να στέλνεις μηνύματα προσβλητικά στα όρια της βρισιάς, και μετά να λες ότι...δέχθηκες επίθεση(!), στην προσπάθειά σου να ικετεύσεις για να μη φας την κλωτσιά
στα πισινά!!!
Και εξυπνάδα θα πει: Υστερα από όλα αυτά να...περνάει το δικό σου!!!
Συγχαρητήρια!!! Να σε χαίρεται...όποιος σ`έχει! Αν αντέχει κάποιος να σε...έχει! Είσαι η πιο μεγάλη απόδειξη για το ότι το φίδι μέχρι να πεθάνει δεν υπάρχει περίπτωση να περπατήσει όρθιο, μα πάντα θα σέρνεται! Σύρσου λοιπόν!
Αλλά εγώ την ντομπροσύνη αλλιώς την έμαθα. Κι άμα γουστάρεις να σου δείξω πώς, επειδή δεν είσαι άνδρας, απλά θα σου φωνάξω στα μούτρα: Ισα μωρή λινάτσα!!!
Αει πάγαινε! ΟΥΣΤ!! Σοκολάτα με...ονοματεπώνυμο! Βρε...Ισα.
Και δεν έχω πρόβλημα να πω και τ όνομά σου, ξεκάτινο, ( αν έχεις τα κότσια μωρή "ντόμπρα" το όνομα αυτό που παρουσιάζεις να`ναι το δικό σου και δεν είναι ένα από τα..πολλά!!) αφού ρωτήσω πρώτα την ενδιαφερόμενη που χωρίς να ξέρει γράφω αυτές τις γραμμές!


ΥΓ: Είν` μέρος της κωλοζωής αν δεν πατήσεις πόδι
εκεί που σου χρωστάνε, θα σου παίρνουν και το...Βόδι!!!

Υ.Γ2: Μάθε κι αυτό κυρά μου: Τη μυρωδιά του ο ασβός την έχει για να προστατεύεται από τους εχθρούς του όπως ας πούμε το...φίδι, το οποίο βέβαια βρωμάει απλά και μόνο γιατί είναι...φίδι!
Τις απόψεις μου δεν τις διαπραγματεύομαι ούτε και θα απολογηθώ σε κανέναν γι αυτές. Αν κάποιος πρέπει να απολογηθεί σίγουρα δεν είμαι εγώ . Και επειδή (μιας και μίλησες για ντοπροσύνη), η Μεγαλύτερη πράξη Ντοπροσύνης (και Ανδρισμού όσον αφορά εμένα) είναι η ΣΥΓΓΝΩΜΗ όταν έχεις λάθος, απόδειξέ μου ότι είμαι λάθος και την έχεις απλόχερα! Μπορείς;;;
Η τουλάχιστον αν δεν μπορείς να το αποδείξεις μπορείς να ζητήσεις συγγνώμη εσύ;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου