Ας...παίξουμε

Ο Theorg o κηπουρός βρήκε τη λύση στο τελευταίο μας κουίζ: Εχετε δει ποτέ ελέφαντα πίσω από παπαρούνα; Αρα κρύβεται...τέλεια!!!

Ποιό είναι το άκρον άωτον της...αισιοδοξίας;

6 σχόλια:

Να πιστεύεις ότι αυτοί οι πολιτικοί – πολιτική- παγκόσμια και εγχώρια, τελικά θα μας δώσουν –δώσει- ένα καλύτερο μέλλον!!!!

 

Αγαπητέ φίλε Theorg, κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί λύση του κουίζ η απάντησή σου!!!
Αν και θα μιλάμε πλέον όχι για αισιοδοξία αλλά για...ουτοπικό παροξυσμό!!!
Πάντως η λύση που ζητάμε εδώ είναι κυριολεκτική.
Προσπάθησε πάλι! Εξ`άλλου δεν έχουμε περιορισμό στον αριθμό συμμετοχών του κάθε παίκτη.

 

Αν θέλουμε να κυριολεκτήσουμε θα έλεγα το .... ας. Να σου πω όμως, τεστ βάζεις σε τεστ απαντάς; Αν ναι δες εδώ και περιμένω απαντήσεις.
Και μια συμβουλή στα κουίζ δεν βάζουμε λεκτική επαλήθευση γιατί καταντάει βαρετό.

 

Φίλε Theogr δεν ήταν σαφές το τελευταίο σχόλιο σου μπορείς να μας το εξηγήσεις?Αν υπήρξε κάτι που ενόχλησε θα παρακαλούσα να είστε πιο σαφής.Όσο για τα υπόλοιπα με απασχολεί η ουσία. Και όσο για την λεκτική επαλήθευση τι να κάνουμε νέοι είμαστε στο χώρο ακόμη μαθαίνουμε. Πάντα είναι δεκτές οι υποδείξεις από τους πεπειραμένους, ειδικά αν είναι τόσο φιλικές όσο η δική σου.

 

Ζητάω συγγνώμη αν δεν έγινε κατανοητό ότι απαντώ με χιούμορ και συγχρόνως σε καλώ να απαντήσεις σε έναν δικό μου διαγωνισμό, τελείως όμως διαφορετικό. Αν κανείς κλικ στην λέξη εδώ θα σε βγάλει στις ερωτήσεις, βρίσκονται στο τέλος της ανάρτησης μου. Όσο για την επαλήθευση, όταν κάνεις ανάρτηση για να παίξει κάποιος πρέπει να μπαίνει πολλές φορές στο blog και κάποια στιγμή θα βαρεθεί να το κάνει. ( Εγώ βέβαια δεν την έβαλα ποτέ, υποτίθεται ότι αποτρέπει της μηχανές αναζήτησης να βρουν το ιστιολόγιο σου). Και πεπειραμένος δεν είναι κανείς στον χώρο, όλοι μαθαίνουμε. Το Hotel είναι από τα αγαπημένα μου κομμάτια, το ήξερες ότι μιλάει για κέντρο απεξάρτησης; Να έχετε ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο να είστε καλά και θα τα ξαναπούμε. Α ναι με την απάντηση εννοούσα την κατάληξη –ας (αισιοδοξι ΑΣ) που είναι το ¨άκρων άωτον¨ της λέξης .

 

To Hotel California μιλά για την ιστορία ενός κουρασμένου ταξιδιώτη που γίνεται παγιδευμένος σε ένα εφιαλτικό ξενοδοχείο πολυτελείας που εμφανίστηκε καταρχάς προσκαλώντας και βάζοντας στον πειρασμό. Βασικά είναι ένα τραγούδι για το σκοτάδι του αμερικανικού ονείρου και για την υπερβολή στην Αμερική, που είναι κάτι που ξέρουμε όλοι γι΄αυτό.
Ο καθένας ερμηνεύει αυτά που ακούει όπως θέλει πολλά έχουν ειπωθεί για αυτό το κομμάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα ολόκληρο ξεχωριστό θέμα!!! Τι λέτε?

 

Δημοσίευση σχολίου