Εφαγε...

εκνευριστικό-κουφό


Κάποτε ένας επιστήμονας στην Ν.Υόρκη, κατασκεύασε ένα ρομπότ για πειραματικούς σκοπούς. Αλλά βγήκε πιο δυνατό από όσο υπολόγιζε και πεινασμένο. Τρώει τον πάγκο του επιστήμονα, τρώει τα σύνεργά του, τρώει τα τραπέζια του, τρώει τις καρέκλες του, τρώει την τζαμαρία του εργαστηρίου, τρώει τον όροφο ολόκληρο, τρώει το κτίριο, τρώει το οικοδομικό τετράγωνο, τρώει το Μανχάταν, τρώει την Ν,Υόρκη, τρώει ολόκληρη την Πολιτεία, τρώει όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες , τρώει ολόκληρη την Αμερικανική ήπειρο και έρχεται στην Ευρώπη. Ξεκινάει και τρώει την Πορτογαλία, τρώει την Ισπανία, τρώει την Γαλλία, τρώει τη Ελβετία, τρώει την Ιταλία, τρώει την Αλβανία, τρώει τα Σκόπια τρώει την Βουλγαρια, τρώει την Τουρκία, και , πριν αρχίσει να τρώει την Ελλάδα, μου χτυπάει την πόρτα και τί μου λέει;:-Ρε Νίκο, που να πάρει, εδώ είσαι και ...εφαγα τον κόσμο να σε βρώ;!;!;!

3 σχόλια:

αχαχαχαχχααχαχαχαχαχχχχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχαχχαχαχααχαχ
αχαχαχαχαχαχαχααχαχα
καλόοοοοοοοοο μ'άρεσε!!! Μπράβο Νικόλα κάνεις και τα ρομπότ να σε γυρεύουν:P

 

Αμάν Rata άργησα να κάποιες...ωρίτσες να δω το σχόλιό σου και, όχι τίποτ`άλλο, να σε ειδοποιήσω οτι φεύγοντας από δω το ρομπότ μου είπε πως θα`ρχόταν προς τα μέρη σας, και δεν το είδα καθόλου...χορτασμένο!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε! Ξέρεις τέτοια ανέκδοτα είναι πάντα ρίσκο για...σφαλιάρα!!!

 

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εκνευριστικό είναι οταν το λες προφορικά γιατί ο άλλος δεν μπορεί να υποθέσει το τέλος ούτε να το διαβάσει πιο νωρίς όπως στο γραπτό, ωστε έσύ μπορείς να του αραδιάζεις ώρα για το τι έφαγε το ρομπότ. Μέχρι και έναν έναν τους πλανήτες. Αλλά,όπως λέει και ο Παπάζογλου, "φυλάξου για το...τέλος..."!!!
Αμα θες βάλε μια...πανοπλία και...δοκίμασε!!!

 

Δημοσίευση σχολίου